Hello Guest, if you're reading this, it means you have not yet registered. Please take a moment to Click here to register and in a few simple steps, you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Please note that lewd nicknames are prohibited (no numbers or letters at random) and introduce yourself in the welcome section for you to meet our community.


  • Amused
  • Angry
  • Annoyed
  • Awesome
  • Bemused
  • Cocky
  • Cool
  • Crazy
  • Crying
  • Depressed
  • Down
  • Drunk
  • Embarrased
  • Enraged
  • Friendly
  • Geeky
  • Godly
  • Happy
  • Hateful
  • Hungry
  • Innocent
  • Meh
  • Piratey
  • Poorly
  • Sad
  • Secret
  • Shy
  • Sneaky
  • Tired
  • Wtf
  • + Post New Thread
    Results 1 to 3 of 3

    Thread: Transponders not being scanned

    1. #1
      Junior Member
      This user has no status.
       
      I am:
      No Mood
       

      Join Date
      Sep 2017
      Posts
      8
      Thanks
      0
      Thanked 28 Times in 8 Posts

      Thumbs down Transponders not being scanned

      I did a factory default and rescanned and found that I only had a total of 71 channels from both sats.I manually checked the transponders and found that Echo 10 shows 55 transponders but was only reading transponders 7,22,42. Echo 14 shows 41 did not have any green bars at all as I scrolled through the individual transponders. The TP data shows 1.2.5 2015-08-07. Is this correct as I do believe I have all the current files installed? I cannot find any specific transponder files.


    2. The Following 2 Users Say Thank You to GJW1956 For This Useful Post:

      jell691 (12-14-2017), lkush (12-14-2017)

    3. #2
      WTF???????????
      is Looking for another cold beer
       
      I am:
      Amused
       
      Buddyjh's Avatar
      Join Date
      Aug 2010
      Location
      Lost in some friggin' insane asylum
      Posts
      25,503
      Thanks
      66,827
      Thanked 70,682 Times in 18,097 Posts

      Re: Transponders not being scanned

      Hello there Guest,
      To view this post you must either register or log in. Thank you! Once you register Please check your email, Be Sure To Activate Your Account By Clicking Link in Email You Receive... We would like to get to know you better once you register introduce yourself in new member forum .... hope to see you soon.... Team SS



      Life is short!
      Break the rules!
      Forgive quickly!
      Love truly, Laugh uncontrollably.
      And never regret anything that made you smile.
      The best things in life are free until the government finds out and taxes it.

      HELP SUPPORT OUR SITE BY CLICKING HERE

      Please do not pm me or any other staff for help with FTA issues. Please ask your questions in the forums so others can help and learn.

    4. The Following User Says Thank You to Buddyjh For This Useful Post:

      jell691 (12-14-2017)

    5. #3
      Junior Member
      This user has no status.
       
      I am:
      No Mood
       

      Join Date
      Sep 2017
      Posts
      8
      Thanks
      0
      Thanked 28 Times in 8 Posts

      Re: Transponders not being scanned

      Hello there Guest,
      To view this post you must either register or log in. Thank you! Once you register Please check your email, Be Sure To Activate Your Account By Clicking Link in Email You Receive... We would like to get to know you better once you register introduce yourself in new member forum .... hope to see you soon.... Team SS


    6. The Following 2 Users Say Thank You to GJW1956 For This Useful Post:

      Buddyjh (12-15-2017), jell691 (12-16-2017)

    + Post New Thread

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  

    Important Site Information